Nybrogatan 7, Stockholm
+46 (0)8-403 777 10
info@apriorilaw.se

Compliance on Demand

En trygg och kostnadseffektiv lösning

Hur löser ni bemanningen under semestrarna? Börsen närmar sig nya rekordnivåer samtidigt som semestern närmar sig. Kommer marknaden lugna sig eller blir det en händelserik sommar?

För många mindre bolag i finansbranschen är det svårt att få ihop bemanningen inom legal och compliance under sommarmånaderna då många vill ha semester samtidigt. Valet står ofta mellan att ta in studenter som jobbar extra eller att teckna interimsavtal med en konsultbyrå under hela perioden. Eftersom frågorna ofta kräver kvalificerad rådgivning med kort varsel behövs hög kompetens inom området, men endast de dagar då frågorna faktiskt dyker upp.

Apriori har därför tagit fram en flexibel och smidigt tjänst som stöd till er verksamhet under ledighetsperioder. Med vår tjänst Compliance on Demand får ni snabb tillgång till rådgivning samtidigt som ni endast betalar för det arbete ni faktiskt behöver.
Med en fast månadskostnad och hög tillgänglighet kan vi lösa era behov under ledigheten och ni betalar endast för den tid ni utnyttjar. Vi erbjuder:

1. KVALIFICERAD PERSONAL INOM LEGAL OCH COMPLIANCE

Våra konsulter har lång erfarenhet från finans- och försäkringsbranschen och är vana att driva olika typer av projekt från början till slut. 

2. BEMANNING PÅ PLATS ELLER DISTANS

Vi anpassar oss och arbetar på plats från ert kontor, eller via distans, beroende på vad uppdraget ni behöver hjälp med har för behov.

3. INGEN ANMÄLAN OM UPPDRAGSAVTAL

Compliance on Demand har ingen anmälan om uppdragsavtal och inte heller någon uppsägningstid. Uppdraget avslutas samma månad som ni säger upp avtalet.

4. FÖRUTSÄGBAR KOSTNADSMODELL

Genom en fast månadskostnad och en tydlig timkostnad blir kostnadsmodellen väldigt enkel att förutsäga.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Exempel på uppgifter som kan ingå
   – Avtalsgranskning
   – Rådgivning
   – Löpande stickprovskontroller
   – Onboarding av nya kunder
   – Rättsutredningar
   – Löpande kontakt med myndigheter

Hur går det till
Inledningsvis träffar du en av våra erfarna medarbetare och har en överlämning av relevanta ärenden 1-2 veckor innan er semesterperiod inleds. Vi finns sedan tillgängliga under hela perioden med max 1 dags inställelsetid, ofta kan vi hjälpa till direkt över telefon. När ordinarie personal är på plats har vi åter en överlämning där vår medarbetare går igenom vilka ärenden som har utförts samt eventuella vidare rekommendationer.

Prisförslag
För att få ett prisförslag för ditt företag, hör av dig till Fredric på fredric.ardrot@apriorilaw.se.

Läs mer om vilka vi som jobbar på Apriori är

MEDARBETARE

Senaste nyheterna

pengar

FI granskar penningtvättsåtgärder vid penningöverföring

Finansinspektionen meddelade i december 2020 att de kommer lämna mer information kring när olika tillsynsåtgärder genomförs. En av de första undersökningarna under 2021 är en granskning avseende utländska betalningsinstitut som erbjuder penningöverföring genom ombud i Sverige.

Read more

Insikter från Finansinspektionens tillsyn gällande penningtvätt

FI har under sommaren meddelat beslut i två tillsynsärenden gällande åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Att motverka penningtvätt är ingen enkel uppgift och det är mycket svårt att utvärdera om en organisations åtgärder i praktiken är effektiva eller inte.

Read more
Tips om läsvärda bloggar

5 till bra bloggar inom compliance

I höstas skrev vi ett inlägg om bloggar att följa inom compliance vilket blev väldigt populärt! Här kommer därför en uppföljare med ytterligare 5 bloggar som ger dig en bra[…]

Read more