Nybrogatan 7, Stockholm
+46 (0)8-403 777 10
info@apriorilaw.se

Om oss

Boutiquebyrå i Stockholm

Apriori är en boutiquebyrå med fokus, erfarenhet och kunskap inom finansjuridiken. Vi är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom finansiell, regulatorisk juridik.  Apriori har inte bara kunskap om regelverket utan även om affärerna. Detta minskar startsträckan betydligt och gör att vi kan se och möta våra klienters behov på ett unikt sätt. Vi är en advokatbyrå med lång erfarenhet inom den finansiella sektorn. Vi är specialister på finansjuridik och compliance.

Regelverket för bolag i finansbranschen är omfattande och komplext. Aprioris medarbetare har arbetat operativt på sådana bolag som idag är våra klienter. Vi förstår därför klientens behov och kan ta tillvara dem på bästa sätt.
Vi vill påstå att vi är specialister.

Associerad medlem i fondbolagens förening

Fondbolagens förening är en branschorganisation med uppgift att ta tillvara fondspararnas och fondbolagens intressen. Genom detta är vi med och påverkar branschen utveckling för att främja transparens och förtroendet inom branschen.

Fondbolagens förenings hemsida

Våra värderingar

Hos oss arbetar vi alla utifrån våra 3 grundvärderingar. Dessa genomsyrar inte bara vår företagskultur, utan skapar även hög kvalité i våra leveranser mot dig som kund

1

KUNSKAP

Kunskap inte bara från regelverken, utan även i hur företag och affärer drivs framåt ger oss den bredd och förståelse för att kunna hitta hållbara och långsiktiga lösningar.

2

ERFARENHET

Vår mångåriga erfarenhet, både operativt och som konsulter delar vi med varandra och med våra kunder.

3

SERVICE

Att våra kunder blir nöjda är det viktigaste för oss, därför är service ett centralt begrepp i allt vi gör.

Kontakta oss